Selamat datang ke Waddepak.blogspot.com . Check out our hot entries ;)

Monday, 26 December 2011

waddePIC - 10 Most Retweeted Photo

Kamu orang semua main twitter tak?admin tak reti main2 twitter nih..teringin jugak nak buat..haha.haha.
Kali ini kita akan membentangkan beberapa gambar yang paling ramai orang retweet..setiap gambar ada kisahnya yang tersendiri...

Pada 6 Disember Jorelys Rivera telah ditemui mati dalam tempat pembuangan sampah bersebalahan apartment River Ridge tempat dia tinggal.Pihak polis berkata mangsa telah dirogol sebelum ditikam dan dipukul sehingga ajal.RIP Jorelys..:(


"SHOCKING PORNOGRAPHY WAITROSE" kata tweeps....


Telah di twitpic oleh akaun parody kepada comedian WillFerrel iaitu @FillWerrell.bertajuk "Eyebrows make a HUGE difference".Gambar telah dimanipulasi menggunakan photoshop.#LOL

Di tweet oleh peminat ekstremis justin beliber..#SWAGGYNERD merupakan nickname bieber.Malas komen panjang pasal bibirs...


Gambar yang telah di post oleh blogger @imchrislewis mengenai adiknya Janice Lewis yang hilang.Syukur ketemu jua akhirnya hasil usaha retweet2 oleh follower-follower sekalian..Ada kaitan ngan Leona Lewis kah?


Album debut penyanyi dan pengeRap terkenal..J.cole..bukan Joe Cole eh..tu footballers..


Gambar yang ditwit oleh mak Justin Biebir..masa dia tengah main skateboard kat Vans..#LOL,gambar camni pun ramai orang retweet...-_-''


Quote daripada Bob Marley no woman no cry..menceritakan betapa perempuan tak patut expect lelaki untuk jadi perfect..dah2 baca sendiri..

 Gambar posisi tengah tidu je punn...mesti yang ramai pesen tido cenggini pasal tu ramai retweet..#LOL


Gambar Selene Gomen Gomez dan sahabat-sahabatnya memakai baju merah sambil mengambil gambar bertiga.Ignore ma red eye katanya....

sumber:mashable

1 comment:

Sy4Ki||3r said...

yg last comel.. ignore red eye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh..waddehell