Selamat datang ke Waddepak.blogspot.com . Check out our hot entries ;)

Monday, 23 January 2012

waddeADS - WAZZUB? Apakah?


Admin pun baru tahu pasal ni lepas diperkenalkan oleh lecturer-lecturer kawan admin..maknanya kawan admin yang perkenalkan setelah lecturer diorang perkenalkan kat diorang...faham kan?hahaa..
wazzub ni dikatakan sebuah website yang baru dibina untuk menyaingi google,yahoo,fesbuk n so on..so sekarang ni dia tengah nak cari user berdaftar ramai-ramai dan setiap user akan dibayar..susah nak percaya kan...xpelah..as long as tak keluar modal apa salahnye mencuba kan...
kalau korang punya rasa ingin tahu tu sangat kuat korang try la.


LEBIH 400 000 ORANG DI SELURUH DUNIA MEREBUT PELUANG KEEMASAN INI. KENAPA TIDAK ANDA TURUT SAMA MEREBUTNYA? BERTINDAK BIJAK. DAFTAR SEGERA DI

[SINI]

TIDAK ADA BAYARAN ATAU MODAL DIPERLUKAN. ANDA CUMA PERLU DAFTAR, KEMUDIAN CEK E MAIL ANDA. BUAT PENGESAHAN DAN DAPATKAN REFERALINK ANDA. WAZZUB SATU SERVER BARU YANG AKAN DILANCARKAN PADA BULAN APRIL NANTI MENJANJIKAN PERKONGSIAN PENDAPATAN DENGAN PENGGUNA YANG MENDAFTAR SEBELUM 9 APRIL INI. AYUH!! KITA REBUT PELUANG KEEMASAN INI.

http://signup.wazzub.info/?lrRef=b8add

PENTING : BILA DAH DAFTAR DAN SAHKAN E MAIL, MASUK KE LOGIN MEMBER AREA UNTUK DAPATKAN REFLINK DAN MENGETAHUI PERKEMBANGAN BILANGAN AHLI DALAM KUMPULAN ANDA.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh..waddehell