Selamat datang ke Waddepak.blogspot.com . Check out our hot entries ;)

Thursday, 5 January 2012

waddeFAP - Berkat Meramas 1000 Boobs

Dammnn this guy..


Lelaki Russia yang gatal tak hengat ni berjaya bersalaman dengan perdana menteri Vladimir Putin setelah bersalaman dengan 100- boobs..bak kata remaja hari ini..untunglah..LOL..as long as non muslim,i'm not fcuking care kau nak pegang apa pun..kalau kat Malaysia  ada budak muslim buat gini..kami admin-admin akan pergi piat telinga sekor2..

2 comments:

akuamir said...

aku tak paham camne dye boleh mintak pegang tetek orang yang dye tak kenal.. haish...

salam kenal dan aku follow sini.. klo sudi jemput singgah blog makeYOUthink ku.. :)

Sy4Ki||3r said...

wt fish... fish fish.. mat salleh ngok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh..waddehell